Toussaint Fleuresto Nieuwsbrief - %onderwerp%

Westland Diner

Westland diner

Het Westland-Diner is terug van weggeweest...
Laat u op deze avond meeslepen naar die "goeie ouwe tijd". Tijdens het theaterstuk en tussen de gerechten door, wordt u vermaakt door de Westlanders van toen.

Entertainment
Gerrit en Beppie, heten u welkom in het Westland van 1954. Deze tuinder (Koos Sekrève) tuindersvrouw (Margreet de Ridder) vieren een feestje in hun druivenkas.
U wordt bediend door hun knechten (de bediening). In het onvervalste Westlands, praten en zingen zij het Westlandse volkslied. Tijdens het krenten vertellen ze sterke authentieke Westlandse verhalen.

Er worden o.a. “ tomatenkissies gepapierd”, een druivenlied gezongen en u beleeft een aantal typische  Westlandse liedjes van dichtbij. Daarnaast zijn zij de quizmasters in de Westland Quiz.

Aan het einde van de avond gaan we met zijn allen uit ons dak met een mega medley van de kromme jongens, o.a. komen voorbij:  Hete nacht in een kouwe koelcel, bordeel aan de dijk, bloemkool, oeauw kassenbouw en nog veel meer. Wilt u de muziek van de kromme jongens nog eens live meemaken? Dan mag u dit niet missen!

Karakter; Grappig en op z’n Westlands

Culinair
Dit bovenstaande programma wordt ondersteund door onbeperkte buffetten. De knechten van Gerrit en Beppie zorgen ervoor dat de soep op het vuur staat. De buffetten zijn rijkelijk gevuld. Natuurlijk is er een dessert inbegrepen en zal aan tafel geserveerd worden.

Open inschrijfavonden

Voor een gezellige avond uit en terug naar die “goeie ouwe tijd”  kunt u zich inschrijven voor het Westland Diner op: zaterdag 28 Januari 2012

Prijs is € 67,50 pp inclusief BTW en exclusief drankjes.

Tijd: Het Westland Diner start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.15 uur.
Maar vol is vol dus wees er snel bij!

Voor groepen boven de 40 personen is er de mogelijkheid om een avond speciaal af te huren. Vereiste groepsgrootte: 40-80 personen. Prijs, inclusief theater, onbeperkte buffetten en onbeperkt drankjes uit het Hollands dranken assortiment. Prijzen vanaf €  85,50 pp incl. drankjes en excl. BTW.

U kunt dit arrangement uitbreiden met o.a. naborrelen aan de sfeervolle bar of aansluitend door dansen ondersteund door de disco.

Boek nu voor een geweldige avond!
Voor meer informatie B&T Productions Tel 0174-623622, mobiel 06-51112478
Locatie Partycentrum Fleuresto de Druivenkas Dijkweg 66 2675 ZG Honselersdijk

 

Westland Diner | toussaint.nl
Broodjesservice Vacature: Allround Horecamedewerker Toussaint verhuurmaterialen

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)