Toussaint Fleuresto Nieuwsbrief - %onderwerp%

Nieuwsbrief mei 2011

Maandmenu

Verse aspergesoep

***

Gegrilde zalm op een bedje van asperges, overgoten met Hollandaise saus

Geserveerd met peterslie aardappeltjes

***

Koffie of thee

€15,00 p.p.

 

Bezoek FloraHolland

Dwars door de veiling loopt een speciale bezoekersroute die u zelfstandig kunt afleggen. Deze route start bij Toussaint Fleuresto vanuit de Druivenkas op het veilingterrein. Hier kunt u voor € 2,00 een kaartje kopen. Langs de route staan borden die in vier talen (Nederlands, Frans, Duits en Engels) uitleg geven over hetgeen u onderweg ziet. Voor het volgen van de bezoekersroute hoeft u zich niet van tevoren aan te melden. Tussen 7:00 uur en 9:30 uur vindt de meeste bedrijvigheid plaats op de veiling. Wij raden u dan ook aan de rondleiding gedurende deze tijdstippen te volgen.  

Tijd voor een feestje...

Het heerlijke lenteweer laat zich volop zien. Het zonnetje bezorgd bij de meeste mensen een glimlach. Reden te meer om na Pasen en Koninginnedag zelf iets te organiseren. Wat dacht u van een barbecue, borrel, brunch of high tea? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.
Wilt u meer weten over onze arrangementen, catering mogelijkheden of informatie over het inhuren van diverse materialen? Bekijk dan de salesmappen op onze website www.toussaint.nl

Nieuwsbrief mei 2011 | toussaint.nl
Toussaint verhuurmaterialen Vacature: Allround Horecamedewerker Broodjesservice

Er is iets fout gegaan!

Er is een fout opgetreden!

(HTTP error 500)